Skoči na glavno vsebino

UTRINKI iz Ribnice na Pohorju:

Smo da poti domov. Prihod je predviden okoli 15.50 (če ne bo prevelike gneče na cesti) na avtobusno postajališče v Škocjanu – pri Pošti.

ČETRTEK: SPLET švn četrtek RnP

Četrti, predzadnji dan šole v naravi. Danes je bil uspešen dan. Prav vsi smo uspeli samostojno po vlečnici gor in vijugati dol po veliki progi. Uživamo v smučanju. Priprave na zaključni večer so uspele, nasmejali in zabavali smo se ob zabavnih točkah skupin, za konec smo se pa še naplesali. Že pakiramo in pospravljamo. Še jutrišnji zadnji zavoji in komaj že čakamo, da vidimo starše.

Smučarski pozdrav in kmalu nasvidenje.

SREDA:  FOTOUTRINKI – SPLET švn sreda RnP PRVI DEL

Učenci so zapisali – SPLET švn sreda RnP DRUGI DEL

Tretji dan šole v naravi. Vreme imamo odlično, pogled na s soncem obsijane okoliške hribe nam daje energijo. Čisto malo imamo že težke noge, vendar tako z veseljem smučamo, da hitro pozabimo na utrujenost. Prijateljske vezi se tkejo in poglabljajo. Potekajo pa tudi že priprave na zaključni večer.

TOREK: SPLET švn torek RnP

Drugi dan šole v naravi je minil veselo, razigrano in predvsem na snegu… dopoldanska, popoldanska in nočna smuka, vmes pa še igre na snegu. Otroci uživajo, prav vsi že obvladajo vsaj osnovne zavoje na smučeh. Ugotovili so, da vaja dela mojstra, če mojster dela vajo.

Smučarski pozdrav iz Ribnice na Pohorju

PONEDELJEK: SPLET švn ponedeljek RnP

Pozdravček iz Ribnice na Pohorju. 

Po veselem vzdušju med vožnjo z avtobusom smo se namestili v krasne sobe, preizkusili opremo in delali že prve zavoje. Tudi povečerjali smo že, čaka nas pa se nočna smuka. 

Smučarski pozdrav.

———————————————————————————————————————-

Domov se vrnemo v petek, 15. 2. 2019, po kosilu. Prihod je predviden okoli 16. ure na avtobusno postajališče v Škocjanu.

Pozabljeno opremo boste prevzeli pri razrednikih.

 

(Skupno 1.164 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost