Select Page

PROJEKT VARNO NA KOLESU

Tudi letos bomo sodelovali v projektu Varno na kolesu in z nalogami spodbujali šolarje k aktivnemu preživljanju prostega časa in varni udeležbi v prometu.

Aktivnosti bodo namenjene učencem  od 1. do 3. razreda. Z vsebinami v okviru projekta želimo spodbujati šolarje k spoznavanju, razumevanju in utrjevanju prometnih znanj, pri čemer naloge vzpodbujajo k aktivni uporabi kolesa – kolesarjenju in aktivnemu preživljanju prostega časa.

Letošnje naloge so tri: KOLESARIM IN OSVAJAM KILOMETRE, anketa VARNOST IN KOLESARJI  in “tour” po mojih krajih PREDLOG ZA KOLESARSKI IZLET.

Mentorica: Tea Kump

  1. naloga: KOLESARIM IN OSVAJAM KILOMETRE

S prevoženimi kilometri in s sodelovanjem v izzivu se kot šola potegujemo za nagrado. Vabim vse učence in učenke kot seveda tudi vas, starše, da v prostem času kolesarite in skupaj beležite prevožene kilometre v spletni obrazec, objavljen na strani Kolesarimo.skupaj.

Obrazec za  oddajo kilometrov https://kolesarimoskupaj.si/prijave/ bo aktiven od meseca oktobra 2021 dalje. Beleženje prevoženih kilometrov bo potekalo do 3. 5. 2022.

Kmalu se spet javimo z novo nalogo!

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)