Skoči na glavno vsebino

Spoštovani!

Bliža se konec šolskega leta in pripravljamo se na naslednjega. Kot vsako leto vam tudi letos omogočamo izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada in pomoč pri nakupu delovnih zvezkov, zvezkov in drugih potrebščin.

Izposoja iz učbeniškega sklada je možna ob naročilu kompleta učbenikov. Tudi v šolskem letu 2021/2022 bo Ministrstvo za šolstvo in šport  omogočilo brezplačno izposojo učbeniških kompletov za vse razrede skladno s pravilnikom.

Ob izteku šolskega leta morajo učenci učbenike vrniti v šolo. Če bo učbenik poškodovan, uničen ali pa ga učenci ne bodo vrnili, bodo morali plačati odškodnino  v  skladu z 12. členom  Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov. Uporabnik sklada se lahko med šolskim letom odloči, da bo posamezen učbenik obdržal. V tem primeru je dolžan plačati razliko do nabavne cene učbenika.

  • STARŠI! Za nakup delovnih zvezkov in drugih potrebščin se odločite sami pri za vas najprimernejšem ponudniku.  Naročanje poteka v njihovih  spletnih trgovinah, saj naročilnic na papirju  ne boste prejeli v šoli.  Sezname si lahko tudi natisnete in vse potrebno sami kupite  v trgovini, saj imajo  ponudniki sezname DZ in potrebščin. Lahko  pa   izpolnjeno naročilnico pošljete po pošti ali osebno odnesete ponudniku: DRŽAVNA ZALOŽBE SLOVENIJE (Novo mesto, Sevnica), KOPIJA  NOVA in  MLADINSKA KNJIGA (Glavni trg NM, Qlandija NM), BAGS AND MORE Novo mesto.

Izjema velja   za učence 1., 2. in 3. razreda, ki bodo dobili delovne učbenike (delovne zvezke) v šoli, saj jih plača Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.   Ostale pripomočke kupite starši.

Na šolo smo prejeli spletne povezave ponudnikov,  in sicer

DRŽAVNE ZALOŽBE SLOVENIJE, KOPIJE  NOVE,  MLADINSKE KNJIGE in BAGS AND MORE NOVO MESTO.

Koda naše šole: 5086388

KOPIJA NOVA: https://www.kopija-nova.si/os?pmr=19s&pmid=momjll5a5wlt

https://sole.kopija-nova.si/pasice.php?pmr=19s&pmid=momjll5a5wlt

DZS: https://issuu.com/dzsdd/docs/katalog_solskih_potrebscin_2021

MLADINSKA KNJIGA:   https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/servlet/sl/emkasi

BAGS AND MORE NOVO MESTO:

OŠ FRANA METELKA- PODRUŽNICA BUČKA

https://drive.google.com/drive/folders/1vupKpiCMdFFJi8taHZJJEnf4x89SPS89?usp=sharing

OŠ FRANA METELKA ŠKOCJAN

https://drive.google.com/drive/folders/1z1LAZU5istcpCKHgIa7F1886v9s9vlAb?usp=sharing

Zraven pripenjam tudi e-katalog, ki ga prav tako lahko objavite na spletni strani

http://officeandmore.si/katalog2021/

Naročilnico za UČBENIŠKI SKLAD izpolnite  in prinesite (razredniku/razredničarki ali v šolsko knjižnico) ali pošljite po elektronski pošti  na e-naslov

os-skocjan@guest.arnes.si le v primeru, če NE ŽELITE, da si vaš otrok izposodi učbenike iz učbeniškega sklada,  najkasneje do 22. 6. 2021.

ČE BO VAŠ OTROK UPORABNIK UČBENIKOV IZ UČBENIŠKEGA SKLADA,

obrazca  NI POTREBNO vrniti.

(Skupno 374 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost