Škocjan 51, 8275 Škocjan, tel.: 07 38 46 600 os-skocjan@guest.arnes.si

Si pred dilemo, kam se vpisati po osnovni šoli? Kam naprej po srednji? Kateri poklic obeta?

Po ideje in odgovore na Sejem izobraževanja in poklicev 

Vseslovenski Sejem izobraževanja in poklicev 15. Informativa bo 19. in 20. januarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, natančno 1 mesec dni pred uradnimi informativnimi dnevi, postregel s številni idejami in odgovori na vprašanja glede vpisov v srednje šole, višje strokovne šole, na fakultete, kje najti priložnosti za delo, kako financirati izobraževanje ipd. 

 IN KAJ BOSTE UČENCI IN STARŠI IZVEDELI? 

 Med več kot 250 programi in institucijami, ki se predstavljajo na sejmu, boste ogromno informacij zase našli ne samo učenci, temveč tudi vaši starejši in mlajši bratje in sestre ter starši.  

Našli boste vse informacije o srednjih šolahnjihovih programihvpisnih pogojihvišjih strokovnih šolahpoklicih, zaposlitvi in še in še – vse z namenom, da boste zbrane informacije lahko med seboj primerjali, se pozanimali o izbranih programih na uradnih informativnih dnevih in se nato lažje odločili kam oddati svojo prijavo

 Pozanimali se boste lahko tudi o štipendijahmožnostih bivanja med študijemfinanciranju študijazaposlovanju,delu v tujini ter o drugih, z izobraževanjem in zaposlovanjem bistveno povezanih, vprašanjih.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)
Dostopnost