Škocjan 51, 8275 Škocjan, tel.: 07 38 46 600 os-skocjan@guest.arnes.si

Spoštovani!

Obveščamo vas, da smo se kot šola odločili odzvati se povabilu na projekt, ki nosi naslov: Podari obleko – posadi smreko. Gre za pobudo, ki združuje skrb za okolje in solidarnost do tistih, ki potrebujejo pomoč. Zbranim oblačilom bodo podarili novo življenje.

Vabimo vas, da se pridružite akciji tako, da prinesete oblačila, ki jih več ne potrebujete, vendar so še vedno lepo ali delno ohranjena. Zbiranje oblačil bo potekalo od 25.3.2024 do 28.3.2024 v prostorih naše šole – učenci, starši, učitelji, vzgojiteljice in vsi ostali, lahko oblačila odložite na hodniku pri vhodu v 1. razred ali pod stopnicami na hodniku šole (na mestu bo izobešen plakat).

Vljudno prosimo, da so oblačila:

  • lepo ali delno ohranjena,
  • brez strganin,
  • brez umazanije in neprijetnih vonjev.

Prosimo, upoštevajte, da bomo oblačila pregledali, zato jih zapakirajte v nepovratno embalažo, da bomo lažje izvedli pregled in transport in, če je mogoče, zapakirana oblačila tudi stehtate in na vidno mesto zapišete, koliko kg vsebuje paket.

Kot zahvalo za sodelovanje pri projektu, bo naša šola prejela sadiko smreke, ki jo bomo s ponosom posadili v okolici šole, s tem poudarili našo skupno predanost k ohranjanju okolja ter ozelenitvi našega šolskega okoliša.

Vaša podpora in sodelovanje sta ključna pri uspehu tega projekta in širjenju ideje o ohranjanju okolja. Skupaj lahko naredimo veliko!

 

Hvala vam za vaš prispevek in podporo.

S spoštovanjem,

Tim »Dobro dela dobro«

(Visited 54 times, 1 visits today)
Dostopnost